085-7600107

Installatie en onderhoud

Het installeren van jouw nieuwe alarm- of camerasysteem willen wij volledig zorgeloos laten verlopen. Doordat onze VEB gecertificeerde monteurs alles vooraf met jou bespreken en werken aan de hand van duidelijke stappen weet jij altijd wat je te wachten staat. Zo zorgen wij dat jouw locatie binnen no-time beveiligd is. Dat geeft een gevoel van rust.

 Wij doen altijd ons uiterste best om jouw nieuwe camera- en/of alarmsysteem zo snel mogelijk te installeren. Afhankelijk van het systeem dat bij jou wordt geïnstalleerd bepalen wij met jou de planning. Bij particuliere alarm- en camerasystemen vindt de installatie meestal binnen 2 weken plaats. Voor het plaatsen van zakelijke alarm- en camerasystemen is de tijdsspanne afhankelijk van de hoeveelheid systemen die er geïnstalleerd moeten worden. 

Het beveiligen van jouw kostbare spullen of terrein, gaat simpel volgens de onderstaande stappen: 

 1. Het eerste contactmoment 

 2. Tijdens een afspraak bespreken we wat er nodig is

 3. Jij ontvangt een offerte 

 4. Bij akkoord wordt de installatie ingepland 

 5. Onze monteurs komen de camera- en/of alarmsystemen installeren

 6. Oplevering na de installatie 

 7. Vanaf nu ben jij zorgeloos beveiligd 

Om echt zorgeloos gebruik te maken van jouw nieuwe alarm- en/of camerasysteem, vinden wij het belangrijk dat je precies weet hoe het systeem werkt. Daarom nemen onze monteurs graag de tijd om bij de oplevering een demonstratie te geven hoe alles werkt.

De systemen zijn altijd in jouw eigendom. Je zit hierdoor niet verplicht vast aan maandelijkse kosten. Houd er wel rekening mee dat het voor sommige verzekeringen en zorgeloze beveiliging belangrijk is om met regelmaat onderhoud aan de alarm- en camerasystemen uit te voeren.


  

Onderhoud

Jij en jouw waardevolle spullen zorgeloosbeveiligd. Daar zorgen wij graag voor, ook na het plaatsen van jouw nieuwe camera- en/of alarmsystemen. Om altijd beveiligd te zijn, is het regelmatig laten uitvoeren van onderhoud aan de systemen belangrijk. Zeker omdat het bij bepaalde situaties zelfs door de verzekering geëist wordt. Wil je voorkomen dat jouw alarm- en/of camerasysteem niet up-to-date is? Dan is het laten uitvoeren van onderhoud door onze VEB gecertificeerde monteurs onmisbaar. 

Wij bieden de mogelijkheid om het onderhoud van jouw camera- en/of alarmsystemen op twee manieren te laten plaatsvinden. Dit kan op sporadische basis of aan de hand van een onderhoudscontract. 

Met een onderhoudscontract weet je zeker dat jij echt zorgeloos beveiligd bent en dat je profiteert van de volgende punten: 

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar 

 • Onderhoud wordt vaak binnen 24 uur uitgevoerd  

 • Jouw systemen zijn altijd op tijd up-to-date

 • Wij regelen dat accu’s en batterijen op tijd worden gewisseld

Wanneer je gebruik maakt van ons onderhoudscontract zorgen wij dat jouw systemen altijd up-to-date zijn. Maar om het écht zorgeloos te maken stoppen wij daar niet. Zo zorgen onze monteurs onder andere dat de melders en sensoren worden gereinigd, worden de batterijen en accu’s gecontroleerd en wordt het systeem gecontroleerd op lekstromen. Uiteraard worden de specifieke werkzaamheden allemaal afgestemd op jouw systemen.

Zijn jouw alarm en/of camerasystemen niet goed onderhouden bij bijvoorbeeld inbraak? Dan is de kans groot dat de verzekering geen vergoeding aanbiedt. Met structureel onderhoud hoef jij je hier geen zorgen over te maken.