085-7600107

Of je nu kostbare goederen in de gaten wilt houden, winkeldiefstal wilt voorkomen of je veiliger wilt voelen in huis, één ding is zeker: jij wilt Zorgeloosbeveiligd zijn. En dat regelen wij graag voor je.

Camerasysteem plaatsen

De mogelijkheden omtrent camerasystemen zijn bijna eindeloos. Daarom vinden wij het belangrijk om eerst te bekijken wat er het beste bij jouw situatie past. Wij komen daarom graag vooraf langs om te kijken naar de locatie die voorzien moet worden van een nieuw camerasysteem. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een maatwerk systeem samen. Hierdoor weet je zeker dat jij echt datgene ziet wat je wilt kunnen zien. Zo hebben wij onder andere:
 - Camerasystemen voor bedrijven
 - Camerasystemen voor aan huis
 - Camerasystemen voor buitenterreinen
 - Camerasystemen tegen winkeldiefstal
 - Camerasystemen voor zonnepaneelparken
Door te werken met de nieuwste producten kunnen wij een camerasysteem volledig personaliseren. Zo kunnen camera’s met persoonsherkenning, kenteken, brand signalering of bijvoorbeeld diefstal herkenning geplaatst worden. Dit kan zowel bij jou thuis als op het werk.

Garantie op kwaliteit

Wij willen dat jij 24/7 gegarandeerd bent op zorgeloze beveiliging. Doordat wij Hikvision Certified zijn kunnen wij beveiligingscamera’s leveren met haarscherpe dag en nacht beelden, heldere kleuren en indien gewenst goed geluid. En het mooie is, dat je deze kwaliteit wereldwijd kan ervaren. Dankzij de live app kan je overal in jouw systeem inloggen en meekijken op de camera’s. Ook het terugkijken of opslaan van beelden is mogelijk. Hoe dat allemaal werkt leggen onze monteurs tot in detail bij de oplevering uit. Wij zorgen dat aan alles wordt gedacht zodat jij het niet hoeft te doen. Dat is wel zo prettig.
Ben je benieuwd hoe de installatie van een nieuw camerasysteem precies in zijn werking gaat? Ontdek het hier.

Camerasystemen onderhouden

Nadat jouw nieuwe camerasysteem door onze monteurs is geplaatst is deze volledig in jouw eigendom. Je zit dus nergens aan vast. Wel is het aan te raden om eens per periode onderhoud aan de systemen uit te voeren. Zo weet je zeker dat alle lenzen goed schoon zijn en de software up-to-date is. Wij doen dit graag voor je. Niet alleen omdat we dan zeker weten dat jouw systemen goed werken, maar ook dat jij nog steeds Zorgeloosbeveiligd bent. Want daar doen we het natuurlijk voor.

Juiste apparatuur

Aan de hand van de locaties en wat er in beeld moet komen wordt er een keuze gemaakt welke camera's er nodig zijn

Helder beeld

U kunt nu altijd uw eigendommen in de gaten houden en indien noodzakelijk ook beelden terug kijken.

Voorbereiding

Tijdens een locatie bezoek maken we samen met de klant een inschatting van de beste camera locaties

Ervaren monteurs

Onze monteurs zullen de camera's op de afgesproken plaatsen monteren en afstellen.