085-7600107

Meldkamer diensten

V​Het alarm gaat af. Wat dan? Op dat moment gaat er een signaal naar de meldkamer die vervolgens snel actie moet ondernemen. Dit zorgt ervoor dat de meldkamer een hele belangrijke schakel is in de beveiliging van jouw objecten. Daarom werken wij altijd samen met vaste partners die wij blind vertrouwen. Want zonder goede meldkamer, heb je geen zorgeloze beveiliging.

Wie zit er in de meldkamer?
Het is voor ons belangrijk dat jij erop kan vertrouwen dat de objecten Zorgeloosbeveiligd zijn. Op het moment dat jouw alarm afgaat moet er snel en vakkundig worden gehandeld. Daarom werken wij samen met Securitas en Alarm Meldnet. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontvangen en afhandelen van alarmmeldingen, maar staan ook voor jou klaar bij brand- en overvalmeldingen, technische of eventuele andere onregelmatigheden. Afhankelijk van de situatie zorgen zij dat de juiste actie wordt ondernomen. Hierdoor blijft alle communicatie onder één dak en weet je zeker dat je Zorgeloosbeveiligd bent.

Hoe gaat een meldkamer te werk
Onze meldkamers werken volgens een standaardprocedure om meldingen zo snel mogelijk te behandelen. Dat gaat volgens de volgende stappen:
Jouw beveiligingssysteem signaleert een gevaar
De meldkamer ontvangt een melding
Een operatorl beoordeelt de situatie
De operator waarschuwd de vooraf opgegeven contactpersonen of beveiligingsdienst
Is de situatie dusdanig alarmerend? Dan kunnen de hulpdiensten aanvullend ingeschakeld worden

Natuurlijk zorgen wij ook dat jij van alle meldingen op de hoogte wordt gebracht. Deze verschijnen in jouw app waarmee je overal ter wereld kan inloggen. Zo weet je altijd wat er speelt en dat je echt zorgeloos beveiligd bent.

Voordelen van een meldkamer
Een melding kan ieder moment van de dag binnenkomen. Daarom is het belangrijk dat er 24/7 iemand op scherp staat om actie te ondernemen. Doordat de meldkamers gebruikmaken van de nieuwste technologieën wordt iedere melding genoteerd en beoordeeld. Een paar grote voordelen van onze meldkamers zijn;
Altijd bereikbaar
Getrainde beveiligingsprofessionals
Nooit een melding missen
Directe respons bij meldingen

Diensten die een meldkamer kan bieden
De meldkamers kunnen onder andere de volgende diensten leveren. Heb je specifieke wensen of eisen laat het ons weten dan kunnen we die bespreken
Contactpersonen bellen bij een alarm of fout melding
Contactpersonen bellen bij een medisch alarm
monitoren of het alarm nog online is
dagelijkse controle of het alarm op bepaalde tijden wel ingeschakeld wordt
camera inkijk bij alarmmeldingen of op gezette tijden
open-/sluit begeleiding vanaf afstand middels camera’s
Persoonlijke alarmknoppen
Ben je benieuwd hoe wij jou zorgeloos kunnen beveiligen? Wij beantwoorden graag al jouw vragen. 

Securitas Operation Center

In deze video krijgt u een inkijkje in het Securitas Operation Center waar alle alarmmeldingen binnenkomen