085-7600107

Netwerk- en wifi-diensten: Betrouwbare connectiviteit voor uw digitale behoeften

Net niet genoeg bereik met de wifi. Het is zowel thuis als op kantoor een grote ergernis. En dat begrijpen wij maar al te goed, want het hebben van een goede onlineverbinding is tegenwoordig onmisbaar. Of je nu wifi in de tuin wilt aanleggen, een stabiel netwerk in een loods nodig hebt of door je hele kantoorpand goed internet wilt, wij staan voor je klaar om dit zorgeloos te regelen. Onafhankelijk bij welke provider je zit, wij lossen jouw netwerkprobleem op!

Netwerk aanleggen
Wanneer er problemen met het netwerk zijn, gaan wij eerst op zoek naar de oorzaak. Vaak bij slecht bereik heeft dit te maken met de huidige accesspoints of versterkers. Zo kan het zijn dat er door dikke muren te weinig bereik is en er extra bedrading of accesspoints moeten worden aangelegd. Het aanleggen van netwerkkabels is iets waar wij door de jaren heen in zijn gespecialiseerd. Dankzij onze ervaring kunnen wij voor ieder type gebouw vakkundig netwerkkabels trekken. Zo hebben wij recent een loods van 12 meter hoog voorzien van perfect netwerk en wifi dankzij nieuwe kabels. Een grote klus met kilometers aan netwerkkabels. Maar met als resultaat een blije klant die nu overal in zijn loods zorgeloos kan internetten. Breek jij dit record met ons?

Hoe worden netwerkkabels gelegd
Voor ons is het leggen van netwerkkabels en glasvezel ondertussen gesneden koek. Maar wij begrijpen best dat jij misschien met vragen zit. Want hoe worden netwerkkabels eigenlijk gelegd? Voor we met een opdracht beginnen, komen wij altijd even langs of maken we vooraf kennis om jouw wensen te bespreken. Aan de hand hiervan kunnen we bepalen welk plan van aanpak het beste bij jouw situatie past. In de meeste gevallen verloopt het leggen van netwerkkabels via de volgende stappen:
 - Er worden buizen of kabelgoten gemonteerd als die er nog niet zijn
 - De netwerkkabel door de buizen en kabelgoten gelegd
 - De netwerkkabel wordt aangesloten op een wandcontactdoos en/of een patchpaneel
 - De bekabeling wordt getest
 = Indien gewenst sluiten we de bekabeling aan op de juiste switches


Tijdens het gehele traject zorgen wij dat jij je nergens druk om hoeft te maken. Wij gaan dan ook pas weg op het moment dat jouw netwerk zorgeloos werkt en alle kabels netjes zijn weggewerkt.

Welke netwerkdiensten kunnen wij u leveren:
 - Het aanleggen van netwerkbekabeling
 - Het aanleggen van internet glasvezelverbindingen
 - Het plaatsen van patch- en serverkasten
 - Het afmonteren van patchpanelen
 - Het afmonteren van data aansluitingen aan de kant van de gebruikers
 - Het maken van een wifi plan en het uitvoeren hiervan
 - Leveren van straalverbindingen
 - Beheer en leveren van switches en accesspoints