085-7600107

Toegangscontrole: Beveiliging op maat voor uw gebouw

Precies weten wie, wanneer, ergens naar binnen of naar buiten gaan. Toegangscontrole geeft een bepaald gevoel van veiligheid waar steeds meer particulieren en ondernemers voor kiezen. Want buiten de beveiliging kan het plaatsen van toegangscontrole ook kostenbesparend werken. En zeg nu zelf, dat klinkt altijd goed in de oren toch?

Verschillende soorten toegangscontrole
De toegangscontrole is voor de meesten bekend als het druppeltje waardoor je een ruimte kan openen. Maar een toegangscontrole kan voor veel meer doeleinden en in verschillende vormen worden toegepast. Zo plaatsen wij toegangscontrole bij parkeerterreinen waar met kentekenregistratie wordt gewerkt of werkplekken waar met tijdsregistratie wordt gewerkt. Alles wordt automatisch geregistreerd, wat jou als beheerder veel controle en veiligheid geeft maar ook veel administratie bespaart. Om te bepalen welke vorm van toegangscontrole het beste bij jouw situatie past, komen wij altijd graag even langs. Zo weet je zeker dat we samen de beste keuze maken.

Voordelen van toegangscontrole
Of je nu kiest voor toegangscontrole met een tag, gezichtsherkenning wij zorgen dat je met ieder systeem:
 - Eenvoudig registraties terugziet
 - Alles automatisch wordt bijgehouden
 - Gebruiksvriendelijk is
 - Volledige controle over de toegang hebt
 - Zorgeloosbeveiligd bent

Onze toegangscontrole systemen zijn allemaal heel eenvoudig digitaal te beheren. Zo kan je in een paar klikken nieuwe gebruikers toevoegen of blokkeren. Maar omdat een nieuw systeem toch altijd even wennen is, geven wij bij de oplevering altijd een uitgebreide demonstratie. Het installeren van de toegangscontrole doen wij altijd zo snel mogelijk. Als jij ons inschakelt, wil je natuurlijk liever gister dan vandaag beveiligd zijn. En daar geven wij je groot gelijk in. Daarom werken wij altijd aan de hand van de hier vermelde stappen. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent.

Heeft een toegangscontrole onderhoud nodig?
Omdat de systemen van de toegangscontrole zijn voorzien van slimme software, accu’s en onderdelen die door veel gebruik kunnen slijten, raden wij altijd aan om onderhoud te laten uitvoeren. Dit ben je natuurlijk niet verplicht, maar je zal net zien dat de accu aan vervanging toe is op een moment dat het écht niet uitkomt.